Wij zijn onwijs dankbaar dat maud op ons pad is gekomen. Maud neemt de tijd voor je, en kijkt verder dan het "probleem". Dit heeft ons gezin compleet veranderd. Ik ben bij maud terecht gekomen voor mezelf maar door maud haar kundigheid heeft zij gezien dat ook mijn kinderen wat "hulp" konden gebruiken, dit heeft ons zoveel goeds gebracht! Wat zijn wij blij wat maud voor ons heeft kunnen betekenen. Nogmaals wat zijn blij met jou maud, je hebt ons zoveel goeds gebracht in ons gezin en vooral de rust bij bowi is onbeschrijfelijk!!

Debby

Het is de combinatie van … Gewoon doen!
Ik voelde me moe en verdrietig. Maud merkte dat aan mij en raadde me aan eens met haar te praten en een ‘middel’ te nemen. Zij kwam wel met een advies. Baat het niet, schaad het niet, dacht ik. Maar na een goed gesprek waarin Maud haar kennis, expertise en ervaring met mij deelde en mij een gevoel van blind vertrouwen en hoop gaf, ging ik rustiger naar huis en had ik in mijn tas een ‘middel’. Dit ‘middel’ in de vorm van een heel klein pilletje doet wonderen. Het werkt. Ik raad iedereen aan bij Maud in haar praktijk in Vogelenzang een afspraak te maken. Ik denk dat het een combinatie is van: geloof in jezelf, geloof in Maud en geloof in het ‘middel’. Gewoon doen!

Sandra

Betrouwbaar, warm en een vrouw vol kennis over haar vak Homeopathie. Zo heb ik Maud ervaren tijdens de consulten. Ik heb zelf al jaren last van acné en inmiddels heb ik bijna alles al geprobeerd om hier van af te komen. Niets lukte echt maar gelukkig is mijn huid door de aanpak van Maud onwijs verbeterd en ervaar ik hierdoor rust in mijn gezicht maar ook in mijzelf. Ik ben onwijs dankbaar dat Maud op mijn pad is gekomen want dit gun ik iedereen met (huid)klachten! Zeker een aanrader!

Lotte
Maud is eerlijk, heerlijk nuchter en denkt met je mee. Ze heeft mij heel goed geholpen om van mij al jaren lange neusspray verslaving af te komen. Maar niet alleen dat, 1 pilletje heeft er voor gezorgd dat mijn dochter van 9 van haar hooikoorts klachten zo goed als is verlost. Door deze goede ervaringen heb ik ook gevraagd of zij mij kan helpen met wat extra stimulans om het afvallen beter vol te houden. Het werkt, kan niks anders zeggen dan dat het echt werkt! Lieve Maud dank je wel, en ik weet je te vinden als wij hier in ons gezin weer ergens tegen aan lopen. Dank je wel!
Wendy