Ik, Maud Braspenning, ben geboren op 12 september 1957 te Haarlem. Kort beschreven ben ik: empatisch, vrolijk, zeer ondernemend, leergierig, impulsief, fantasievol, sterk, vol creatieve ideeën, graag actief met tekenen, & schilderen, gevoelig voor sfeer & omgeving en graag omringd door vrienden & familie.

Tot op heden ben ik tevens werkzaam in de commerciële wereld; agentschap in de modebranche. Met name mijn leergierigheid en brede interesse heeft mij gebracht tot een studie Homeopathie. Mijn leven is tevens niet zonder hobbels geweest net zoals bij velen en ik kan wel zeggen dat ik van alles heb meegemaakt. Ik heb hier veel van geleerd. Het is niet altijd even leuk geweest en de diepe dalen waren ook zware emotionele ervaringen waar je toch wat van overhoudt.

Maar ook de mooie momenten blijven voor eeuwig aan je vast zitten. Gelukkig hebben deze momenten bij mij de overhand. Het zal met mijn levensinstelling te maken hebben, want de beker is bij mij altijd halfvol. De dieptepunten hebben de groeven gemaakt waar je lering uit trekt en waarbij je hopelijk in het vervolg de juiste stappen neemt om deze te voorkomen. Maar een mens blijft een mens en je mag fouten maken. Zolang ik ’s morgens in de spiegel kan kijken en het aandurf om naar mijzelf te kijken, dan gaat het wel goed.

Het dichterbij komen tot mijzelf en niet altijd de clown willen spelen, heeft in mijn leven een grote rol gespeeld. Ook commentaren van anderen hebben mij hierin verbeterd en ik kan nu ook veel beter de zaken benoemen en duidelijker mijn grenzen aangeven, waarin ik vroeger nog wel eens over mij heen liet lopen.

De vrienden die je door de jaren heen meeneemt maar ook weer verliest, hoort ook bij het proces van ouder worden, zo leer je elke dag.

Het bovenstaande heeft mij gebracht bij het nu; graag wil ik met mijn veelzijdige levenservaring en homeopathische kennis samen met mijn cliënten hun zoektocht ervaren.